Kindernevendienst

 • Agenda

  feb
  12
  Begint om 09:45
  DorpsHerberg
  feb
  19
  Begint om 09:45
  DorpsHerberg
 • Laatste nieuws

  ​​​​​​​Stenen ter herinnering  De kinderen van de bovenbouw hoorden afgelopen zondag over de doortocht in de Jordaan en beschilderden stenen (zie foto).
  Zondag 14 november is er weer een CNS-dienst. Een prachtige samenwerking tussen de CNS-scholen en de kerken.
 • Laatste preek

  feb
  05
  Samenkomst / Eredienst

  elke zondagmorgen is er een kerkdienst in ons gebouw, “De DorpsHerberg”. Voor de jongsten t/m 3 jaar is er oppas tijdens de ochtenddiensten en voor de kinderen van 4 tot 12 jaar is er kindernevendienst. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de secretaris. secretaris@vegnunspeet.nl


De KinderNevenDienst gaat weer van start.

YES!!!! Op zondag 2 mei 2021 zullen de deuren van de KND weer geopend worden en zijn alle kinderen van harte welkom! Hiervoor hebben wij als leiding een aantal richtlijnen opgesteld; leest u deze alstublieft heel goed door!

Kindernevendienst

Graag aandacht voor het volgende.

 • KND zal gehouden worden in drie groepen. OB: grote zaal; MB: kleine kelder BB: grote kelder. Helaas kunnen we de crèche nog niet openstellen.
 • U moet uw kind(eren) uiterlijk vrijdag (voorafgaande aan de betreffende zondag) aanmelden bij Ada Spelt (speltada@gmail.com of 06-27506379). U geeft dan de naam van uw kind(eren) door en in welke ‘Bouw’ ze mee zullen draaien.
 • Per ‘Bouw’ kunnen maximaal 12 kinderen worden aangemeld. Hier hebben we voor gekozen om op deze manier (zeker in de BB) voldoende afstand van elkaar te kunnen bewaren. Worden er meer dan 12 kinderen voor een bepaalde Bouw aangemeld, dan krijgt u een berichtje dat er helaas voor die betreffende zondag geen ruimte meer is.
 • De KND wordt opengesteld voor ALLE kinderen, dus niet alleen voor de kinderen van de ouders die die betreffende zondag de dienst bezoeken. U bent zelf verantwoordelijk voor het op tijd brengen en halen. Als uw kind(eren) zelfstandig komt/komen, is het ook zaak dat ze er op tijd zijn. (uiterlijk 9.45 uur)
 • Houdt u het rooster goed in de gaten! Er is namelijk niet iedere zondag KND. Klik hier om het rooster te downloaden
 • U mag uw kind(eren) niet binnen brengen. Bij de ingang zal één van de leiding de kinderen verwelkomen. Bezoekt u de dienst, dan draagt u uw kind(eren) over aan de één van de leidinggevende die in de hal staat.
 • Vanzelfsprekend, maar toch nog een keer benoemd: bij verkoudheidsklachten mag uw zoon/dochter niet komen. Is er sprake van hooikoorts oid dan graag even overleg met de leiding.
 • Mocht uw zoon/dochter positief worden getest in de dagen na het bezoeken van de KND, dan gaan we ervan uit dat u dit aan ons meldt.

Wij kijken er naar uit om de kinderen weer te ontmoeten!!

Hartelijke groet namens ons allen,

Reinier Koerselman (coördinator OB), Sieneke Ribberink (coördinator MB), Ada Spelt (coördinator BB), Aletta Rijkee en Evaline Koerselman (algeheel coördinator), Bert Foppen (namens de Raad)