Kerkdiensten

 • Agenda

  sep
  27
  Begint om 19:45
  DorpsHerberg
 • Laatste nieuws

  Via onderstaande link kun je het liederenblad downloaden
  Op 24 september willen we om 10.30 uur een openluchtdienst houden! Deze dienst wordt gehouden op het terrein van Henk en Ditty de Bruin aan de Verlengde Vaarbekerweg 5 in ’t Harde. Er zullen er drie personen worden gedoopt en br. Jurgen Zomer zal spreken over Romeinen 6 .
 • Laatste preek

  sep
  17
  Samenkomst / Eredienst

  Elke zondagmorgen is er een kerkdienst in ons gebouw, “De DorpsHerberg”. Voor de jongsten t/m 3 jaar is er oppas tijdens de ochtenddiensten en voor kinderen van groep 1 t/m 7 van de basisschool is er kindernevendienst.
  Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met de secretaris. secretaris@vegnunspeet.nl


Dienst bezoeken

Wilt u de dienst eens bezoeken? U bent iedere zondag van harte welkom in de DoprsHerberg. We beginnen om 9.45 uur. Tijdens of na de dienst kan je gebed vragen of voorbede doen. Op toerbeurt hebben mensen dienst. Je herkent ze aan een rood keycord.

Op de 1e en 3e zondag van de maand drinken we na de dienst samen koffie/thee/limonade.

Dienst online

De diensten kunnen ook live meegeluisterd worden (via kerkdienstgemist.nl.) U vindt hieronder ook de opnames van vorige diensten.

Live kerkdienst bekijken/beluisteren

Archief kerkdiensten

 

Voor en na de dienst worden via de beamers mededelingen getoond die belangrijk zijn voor de gemeente(leden). Wil je wat delen; mail dit voor vrijdag 12:00 uur naar mededelingen@vegnunspeet.nl.