VEG-activiteiten overzicht

 • Agenda

  dec
  3
  Begint om 09:45
  DorpsHerberg
  dec
  7
  Begint om 09:30
  DorpsHerberg
 • Laatste nieuws

  Vanaf 26 oktober is de DorpsHerberg elke donderdagochtend open vanaf 09.30 - 11.30 uur. Er is dan gelegenheid om in de hal met elkaar koffie te drinken en gezellig te kletsen, te zingen of een spelletje te doen. Of kom je even een boek halen?
 • Laatste preek

  nov
  26
  Samenkomst / Eredienst

  Elke zondagmorgen is er een kerkdienst in ons gebouw, “De DorpsHerberg”. Voor de jongsten t/m 3 jaar is er oppas tijdens de ochtenddiensten en voor kinderen van groep 1 t/m 7 van de basisschool is er kindernevendienst.
  Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met de secretaris. secretaris@vegnunspeet.nl


In de VEG Nunspeet, gebeurt veel, heul veul. In totaal zijn er 54 (!) structurele initiatieven, clubjes, werkgroepen ed.

Supergaaf dat veel mensen zich zo inzetten, samenwerken en de kerk draaiend houden. We zijn een bruisende gemeente.

Hieronder tref je een lijst aan met alle initiatieven op alfabet. Deze is door verschillende mensen gecheckt, maar (nog) niet perfect. Heb je een op- of aanmerkingen, mail het naar koepijn@gmail.com. Dan wordt het verwerkt.

Deze lijst bevat geen kringenwerk, maar daar wordt ook aan gewerkt. Ben je kringleider, stuur dan een berichtje met meer info over jouw kring naar koepijn@gmail.com.

Alle activiteiten worden door mensen gedragen. Vind je het leuk om daarbij te helpen of wil je meer informatie, neem contact op met de contactpersoon.

 

Door op onderstaande buttons te klikken, kan de lijst als pdf en/of Excel bestand gedownload worden.

Activiteitenlijst pdf

Activiteitenlijst Excel