Aanmelden nieuwsbrief

 • Agenda

  apr
  2
  Begint om 09:45
  DorpsHerberg
  apr
  5
  Begint om 19:45
  DorpsHerberg
 • Laatste nieuws

  Op woensdagavond 5 april is er weer Vrouwenbijbelstudie in de DorpsHerberg. Inloop vanaf 19.30 uur. We behandelen de studie's uit het boek 'Zie, uw God' van de stichting Heartcry. Van harte welkom! Christine, Gracia en Sieneke
  ​​​​​​​Stenen ter herinnering  De kinderen van de bovenbouw hoorden afgelopen zondag over de doortocht in de Jordaan en beschilderden stenen (zie foto).
 • Laatste preek

  mrt
  26
  Samenkomst / Eredienst

  elke zondagmorgen is er een kerkdienst in ons gebouw, “De DorpsHerberg”. Voor de jongsten t/m 3 jaar is er oppas tijdens de ochtenddiensten en voor de kinderen van 4 tot 12 jaar is er kindernevendienst. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de secretaris. secretaris@vegnunspeet.nl


De VEG Nunspeet stuurt ongeveer eens in de 14 dagen een digitale nieuwsbrief naar leden en overige belangstellenden. Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen, vul dan onderstaand inschrijfformulier in.

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

* indicates required

VEG Nunspeet gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om u op de hoogte te houden van het nieuws van/over de VEG Nunspeet. Ook kunnen er berichten van leden van de VEG in deze nieuwsbrief geplaatst worden. Verder kunnen uw gegevens gebruikt worden om contact met u op te nemen over VEG gerelateerde zaken.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via nieuws@vegnunspeet.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.