Informatie i.v.m. het Coronavirus

 • Agenda

  feb
  12
  Begint om 09:45
  DorpsHerberg
  feb
  19
  Begint om 09:45
  DorpsHerberg
 • Laatste nieuws

  ​​​​​​​Stenen ter herinnering  De kinderen van de bovenbouw hoorden afgelopen zondag over de doortocht in de Jordaan en beschilderden stenen (zie foto).
  Zondag 14 november is er weer een CNS-dienst. Een prachtige samenwerking tussen de CNS-scholen en de kerken.
 • Laatste preek

  feb
  05
  Samenkomst / Eredienst

  elke zondagmorgen is er een kerkdienst in ons gebouw, “De DorpsHerberg”. Voor de jongsten t/m 3 jaar is er oppas tijdens de ochtenddiensten en voor de kinderen van 4 tot 12 jaar is er kindernevendienst. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de secretaris. secretaris@vegnunspeet.nl


Naar aanleiding van de maatregelen rondom de bestrijding van het Coronavirus die gistermiddag door onze overheid is afgekondigd, heeft onze kerkraad het volgende besloten. Voor de gehele maand maart komen onze zondagse diensten te vervallen. Ook de zingen-in-de-kerk dienst met Ralph van Manen, zondagavond a.s. gaat niet door.

“Waar 2 of 3 in Mijn Naam vergaderd zijn daar zal Ik in het midden van hen zijn” (Matheüs 18:20)

Om toch invulling aan de zondag te geven houden wordt u gevraagd met uw eigen bijbel- of gesprekskring thuis een samenkomst te houden (iedere kring heeft zijn eigen invulling).

 

De kring van Bert en Annelies komt bijeen in de Dorpsherberg, aanvang: 9.45 uur.

Zij zullen ook een meditatie verzorgen, die zal worden uitgezonden via internet. Daar zal ook ruimte zijn voor pastorale zorg en gebed.

 

Zij die niet zijn aangesloten bij een bijbel- of gesprekskring mogen, komende zondagen, de bijeenkomsten van bovenstaande kring bijwonen in de Dorpsherberg of bij één van de andere kringen. Meer info over deze kringen staat in de extra nieuwsbrief die op 13 maart is gestuurd.

 

Natuurlijk kunt je ook zelf invulling geven aan de zondag, maar voel je vooral welkom om je aan te sluiten bij een van de bovengenoemde kringen!

 

Blijf aub thuis bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, of koorts !!!

Over hoe het verder gaat zullen wij je in de volgende nieuwbrief informeren.

Voor vragen en suggesties:

secretaris@vegnunspeet.nl

Geplaatst op 13-03-2020