Informatie i.v.m. het Coronavirus

 • Agenda

  aug
  8
  Begint om 09:45
  DorpsHerberg
  aug
  15
  Begint om 09:45
  DorpsHerberg
 • Laatste nieuws

  Om de DorpsHerberg te verduurzamen willen we zonnepanelen gaan plaatsen. Hiermee kunnen we ook de energiekosten voor de komende jaren fors omlaag brengen.
  Op 1e Pinksterdag willen we om 15.30 uur onze eerste openluchtdienst houden! Deze dienst wordt gehouden op het terrein van Henk en Ditty de Bruin aan de Verlengde Vaarbekerweg 5 in ’t Harde. In deze zangdienst zal br. D. Muurling uit Elburg de overdenking verzorgen.
 • Laatste preek

  aug
  01
  Samenkomst / Eredienst

  Elke zondagmorgen is er een kerkdienst in ons gebouw, “De DorpsHerberg”. Aanmelden voor het fysiek bijwonen van de dienst kan via https://diensten.vegnunspeet.nl/
  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de secretaris. secretaris@vegnunspeet.nl


Naar aanleiding van de maatregelen rondom de bestrijding van het Coronavirus die gistermiddag door onze overheid is afgekondigd, heeft onze kerkraad het volgende besloten. Voor de gehele maand maart komen onze zondagse diensten te vervallen. Ook de zingen-in-de-kerk dienst met Ralph van Manen, zondagavond a.s. gaat niet door.

“Waar 2 of 3 in Mijn Naam vergaderd zijn daar zal Ik in het midden van hen zijn” (Matheüs 18:20)

Om toch invulling aan de zondag te geven houden wordt u gevraagd met uw eigen bijbel- of gesprekskring thuis een samenkomst te houden (iedere kring heeft zijn eigen invulling).

 

De kring van Bert en Annelies komt bijeen in de Dorpsherberg, aanvang: 9.45 uur.

Zij zullen ook een meditatie verzorgen, die zal worden uitgezonden via internet. Daar zal ook ruimte zijn voor pastorale zorg en gebed.

 

Zij die niet zijn aangesloten bij een bijbel- of gesprekskring mogen, komende zondagen, de bijeenkomsten van bovenstaande kring bijwonen in de Dorpsherberg of bij één van de andere kringen. Meer info over deze kringen staat in de extra nieuwsbrief die op 13 maart is gestuurd.

 

Natuurlijk kunt je ook zelf invulling geven aan de zondag, maar voel je vooral welkom om je aan te sluiten bij een van de bovengenoemde kringen!

 

Blijf aub thuis bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, of koorts !!!

Over hoe het verder gaat zullen wij je in de volgende nieuwbrief informeren.

Voor vragen en suggesties:

secretaris@vegnunspeet.nl

Geplaatst op 13-03-2020