Nieuwsbrief nr. 181

 • Agenda

  dec
  6
  Begint om 09:45
  DorpsHerberg
  dec
  13
  Begint om 09:45
  DorpsHerberg
 • Laatste nieuws

  Maar nog wel met beperkingen. Wat deze beperkingen zijn en hoe dit praktisch gaat zullen we hier uitleggen.
  Zing thuis mee met Joyce van Boven & combo tijdens de Singalong livestream vanuit de DorpsHerberg.
 • Laatste preek

  nov
  29
  Samenkomst / Eredienst

  Vanaf zondag 5 juli 2020 mogen er weer bezoekers in de dienst zijn. Hoe dit in zijn werk gaat staat beschreven op https://mijn.vegnunspeet.nl/artikelen/7770/diensten-bezoeken-het-mag-weer.html
  Wil jij je direct aanmelden voor komende zondag. Dat kan op https://diensten.vegnunspeet.nl/. Maar vergeet dan niet toch ook even de ‘regels’ te lezen door het eerste linkje aan te klikken.
  Van de diensten wordt ook een live audio- en beelduitzending gemaakt, die thuis live en ook achteraf beluisterd en bekeken kan worden.
  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de secretaris: secretaris@vegnunspeet.nl


Deze week is nieuwsbrief 181 verschenen. Alle VEG-gers hebben deze nieuwsbrief afgelopen woensdag in hun mailbox gekregen.

De digitale nieuwsbrief van de VEG Nunspeet verschijnt één keer in de één à twee weken. In deze nieuwsbrief plaatsen we gemeentenieuws en informatie/uitnodigingen van leden van de VEG Nunspeet, die zij graag onder de aandacht willen brengen van andere VEG-gers.

Bezoek je regelmatig onze diensten en wil je ook de digitale nieuwsbrief ontvangen?  Meld je dan aan via http://eepurl.com/dGsR4r

 

Geplaatst op 21-02-2020