Themadienst met Ralph van Manen

 • Agenda

  dec
  6
  Begint om 09:45
  DorpsHerberg
  dec
  13
  Begint om 09:45
  DorpsHerberg
 • Laatste nieuws

  Maar nog wel met beperkingen. Wat deze beperkingen zijn en hoe dit praktisch gaat zullen we hier uitleggen.
  Zing thuis mee met Joyce van Boven & combo tijdens de Singalong livestream vanuit de DorpsHerberg.
 • Laatste preek

  nov
  29
  Samenkomst / Eredienst

  Vanaf zondag 5 juli 2020 mogen er weer bezoekers in de dienst zijn. Hoe dit in zijn werk gaat staat beschreven op https://mijn.vegnunspeet.nl/artikelen/7770/diensten-bezoeken-het-mag-weer.html
  Wil jij je direct aanmelden voor komende zondag. Dat kan op https://diensten.vegnunspeet.nl/. Maar vergeet dan niet toch ook even de ‘regels’ te lezen door het eerste linkje aan te klikken.
  Van de diensten wordt ook een live audio- en beelduitzending gemaakt, die thuis live en ook achteraf beluisterd en bekeken kan worden.
  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de secretaris: secretaris@vegnunspeet.nl


Afgelast. De themadienst kan i.v.m. de maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus helaas niet doorgaan.

Themadienst met Ralph van Manen

Donderdagmiddag 12 maart werd in een persconferentie verdere maatregelen bekend gemaakt om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Wij als Zingen in de Kerk volgen hierin de landelijke richtlijnen van de Protestantse Kerk Nederland, rijksoverheid en het RIVM. 

Van vrijdag 13 maart tot en met dinsdag 31 maart worden alle concerten via Zingen in de Kerk gecanceld. Komende weken krijgt u van ons een update over de geldigheid van uw kaarten en het mogelijk verplaatsen van de concerten.

Wij vinden het persoonlijk ontzettend jammer voor alle betrokkenen, die zich maanden voorbereid hebben. Denk daarbij aan de artiesten, aan de lokale organisatoren, de vrijwilligers en uiteraard u als bezoeker.

 

Daarnaast betreuren wij dat de boodschap van Pasen dit keer niet via de concerten gedeeld kan worden en dat we onze Schepper niet kunnen prijzen voor zijn lijden, sterven en opstanding. Toch hopen wij dat u door deze crisis heen het paasevangelie mag beleven. Wij wensen u gezondheid, veiligheid en zegenrijke weken toe.

Ter informatie: Op zondag 15 maart wordt op NPO2 om 9.30 uur een korte meditatie door ds. René de Reuver vanuit de kapel van de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk uitgezonden. Dit ter vervanging van de kerkdiensten die zondag niet door gaan. Deze uitzending wordt verzorgd door de EO. 

 

 

Op 15 maart wordt er een themadienst georganiseerd m.m.v. Ralph van Manen.
Thema: Mistery of love
Spreker: Jan van den Berg

Ralph werd in 1999 bekend met het nummer 'Testify to Love' in binnen- en buitenland. Ook zijn album "Touched by an Angel" bereikte de platina-status. De laatste jaren is Ralph vooral actief als organisator van vocal- en songwring camps in Las Negras (Spanje).

De toegang is gratis. Kaarten kun je reserveren via
https://www.zingenindekerk.nl/gospel/themadiensten-met-ralph-van-manen

Geplaatst op 21-02-2020