• Agenda

  aug
  8
  Begint om 09:45
  DorpsHerberg
  aug
  15
  Begint om 09:45
  DorpsHerberg
 • Laatste nieuws

  Om de DorpsHerberg te verduurzamen willen we zonnepanelen gaan plaatsen. Hiermee kunnen we ook de energiekosten voor de komende jaren fors omlaag brengen.
  Op 1e Pinksterdag willen we om 15.30 uur onze eerste openluchtdienst houden! Deze dienst wordt gehouden op het terrein van Henk en Ditty de Bruin aan de Verlengde Vaarbekerweg 5 in ’t Harde. In deze zangdienst zal br. D. Muurling uit Elburg de overdenking verzorgen.
 • Laatste preek

  aug
  01
  Samenkomst / Eredienst

  Elke zondagmorgen is er een kerkdienst in ons gebouw, “De DorpsHerberg”. Aanmelden voor het fysiek bijwonen van de dienst kan via https://diensten.vegnunspeet.nl/
  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de secretaris. secretaris@vegnunspeet.nl


Het jaarthema voor seizoen 2019/2020 is ‘GROEI’. Alleen het woord zegt misschien niet zoveel, maar er zit natuurlijk een gedachte achter, een beleving, een verlangen. De toelichting op dit thema hebben we online gezet.

U vindt deze op https://mijn.vegnunspeet.nl/jaarthema-20192020-groei.

Binnen de raad merken we al dat er veel verschillende belevingen zijn wanneer een dergelijk stuk voorbij komt. Het is moeilijk om met een kleine groep verschillende mensen (laat staan een hele gemeente) dezelfde intentie te gaan zien en te beleven. Ik hoop dan ook dat u tussen de regels doorleest en ons verlangen en onze intentie zal gaan zien en begrijpen. Nog mooier misschien, dat u daar enthousiast van zult worden en hiermee, samen met de gemeente, aan de slag wilt gaan.

Om het thema invulling te geven hebben we maand-thema’s beschreven. U vindt deze beschrijving op https://mijn.vegnunspeet.nl/paginas/maandthemas-20192020-groei.html. Hiermee komt het jaarthema regelmatig terug en zijn we als gemeente het hele jaar actief hiermee bezig. Een aanmoediging aan een ieder om hiermee aan de slag te gaan. Dat kan in kringen, in commissies, maar natuurlijk ook persoonlijk of met vrienden en vriendinnen.

 

Geplaatst op 08-09-2019