• Agenda

  jan
  24
  Begint om 09:45
  DorpsHerberg
  jan
  31
  Begint om 09:45
  DorpsHerberg
 • Laatste nieuws

  Maar nog wel met beperkingen. Wat deze beperkingen zijn en hoe dit praktisch gaat zullen we hier uitleggen.
  Zing thuis mee met Joyce van Boven & combo tijdens de Singalong livestream vanuit de DorpsHerberg.
 • Laatste preek

  jan
  17
  Samenkomst / Eredienst

  Vanaf zondag 20 december 2020 houden we i.v.m. de lockdown alleen online diensten.

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de secretaris: secretaris@vegnunspeet.nl


Het jaarthema voor seizoen 2019/2020 is ‘GROEI’. Alleen het woord zegt misschien niet zoveel, maar er zit natuurlijk een gedachte achter, een beleving, een verlangen. De toelichting op dit thema hebben we online gezet.

U vindt deze op https://mijn.vegnunspeet.nl/jaarthema-20192020-groei.

Binnen de raad merken we al dat er veel verschillende belevingen zijn wanneer een dergelijk stuk voorbij komt. Het is moeilijk om met een kleine groep verschillende mensen (laat staan een hele gemeente) dezelfde intentie te gaan zien en te beleven. Ik hoop dan ook dat u tussen de regels doorleest en ons verlangen en onze intentie zal gaan zien en begrijpen. Nog mooier misschien, dat u daar enthousiast van zult worden en hiermee, samen met de gemeente, aan de slag wilt gaan.

Om het thema invulling te geven hebben we maand-thema’s beschreven. U vindt deze beschrijving op https://mijn.vegnunspeet.nl/paginas/maandthemas-20192020-groei.html. Hiermee komt het jaarthema regelmatig terug en zijn we als gemeente het hele jaar actief hiermee bezig. Een aanmoediging aan een ieder om hiermee aan de slag te gaan. Dat kan in kringen, in commissies, maar natuurlijk ook persoonlijk of met vrienden en vriendinnen.

 

Geplaatst op 08-09-2019