• Agenda

  feb
  12
  Begint om 09:45
  DorpsHerberg
  feb
  19
  Begint om 09:45
  DorpsHerberg
 • Laatste nieuws

  ​​​​​​​Stenen ter herinnering  De kinderen van de bovenbouw hoorden afgelopen zondag over de doortocht in de Jordaan en beschilderden stenen (zie foto).
  Zondag 14 november is er weer een CNS-dienst. Een prachtige samenwerking tussen de CNS-scholen en de kerken.
 • Laatste preek

  feb
  05
  Samenkomst / Eredienst

  elke zondagmorgen is er een kerkdienst in ons gebouw, “De DorpsHerberg”. Voor de jongsten t/m 3 jaar is er oppas tijdens de ochtenddiensten en voor de kinderen van 4 tot 12 jaar is er kindernevendienst. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de secretaris. secretaris@vegnunspeet.nl


Het jaarthema voor seizoen 2019/2020 is ‘GROEI’. Alleen het woord zegt misschien niet zoveel, maar er zit natuurlijk een gedachte achter, een beleving, een verlangen. De toelichting op dit thema hebben we online gezet.

U vindt deze op https://mijn.vegnunspeet.nl/jaarthema-20192020-groei.

Binnen de raad merken we al dat er veel verschillende belevingen zijn wanneer een dergelijk stuk voorbij komt. Het is moeilijk om met een kleine groep verschillende mensen (laat staan een hele gemeente) dezelfde intentie te gaan zien en te beleven. Ik hoop dan ook dat u tussen de regels doorleest en ons verlangen en onze intentie zal gaan zien en begrijpen. Nog mooier misschien, dat u daar enthousiast van zult worden en hiermee, samen met de gemeente, aan de slag wilt gaan.

Om het thema invulling te geven hebben we maand-thema’s beschreven. U vindt deze beschrijving op https://mijn.vegnunspeet.nl/paginas/maandthemas-20192020-groei.html. Hiermee komt het jaarthema regelmatig terug en zijn we als gemeente het hele jaar actief hiermee bezig. Een aanmoediging aan een ieder om hiermee aan de slag te gaan. Dat kan in kringen, in commissies, maar natuurlijk ook persoonlijk of met vrienden en vriendinnen.

 

Geplaatst op 08-09-2019