Koffieochtend

 • Agenda

  aug
  20
  Begint om 17:30
  DorpsHerberg
  aug
  21
  Begint om 17:30
  DorpsHerberg
 • Laatste nieuws

  Op zaterdag 19 oktober is het zover: dan organiseren we voor het eerst een Hart in Actie dag in onze gemeente! Tijdens deze dag zetten we ons in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onze zendelingen.
  Het komende halfjaar zal er om de 2 weken een Bijbelstudieavond gehouden worden in de DorpsHerberg. Zondagavond 14 januari 2024 is de eerste avond van deze serie. Dirk Jan Janssen zal de avonden leiden. De rode draad voor iedere avond is een nieuw Bijbelboek uit het Nieuwe Testament en hoe Christus daarin wordt voorgesteld. Dus Christus in Mattheüs, Christus in Markus, Christus in Lukas ed.
 • Laatste preek

  jul
  14
  Samenkomst / Eredienst

  elke zondagmorgen is er een kerkdienst in ons gebouw, “De DorpsHerberg”. Voor de jongsten t/m 3 jaar is er oppas tijdens de ochtenddiensten en voor de kinderen van 4 tot 12 jaar is er kindernevendienst. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de secretaris. secretaris@vegnunspeet.nl


Vanaf 26 oktober is de DorpsHerberg elke donderdagochtend open vanaf 09.30 - 11.30 uur. Er is dan gelegenheid om in de hal met elkaar koffie te drinken en gezellig te kletsen, te zingen of een spelletje te doen. Of kom je even een boek halen?

Ben je jong, oud, kom je uit de buurt of wil je kennis maken?

Wil je wat lekkers maken of meenemen? Graag! App dan even naar Marieke van den Berg op tel: 06  409 735 67.

Van harte welkom!

Geplaatst op 16-10-2023