Voor niets gaat de zon op

 • Agenda

  dec
  3
  Begint om 09:45
  DorpsHerberg
  dec
  7
  Begint om 09:30
  DorpsHerberg
 • Laatste nieuws

  Vanaf 26 oktober is de DorpsHerberg elke donderdagochtend open vanaf 09.30 - 11.30 uur. Er is dan gelegenheid om in de hal met elkaar koffie te drinken en gezellig te kletsen, te zingen of een spelletje te doen. Of kom je even een boek halen?
 • Laatste preek

  nov
  26
  Samenkomst / Eredienst

  Elke zondagmorgen is er een kerkdienst in ons gebouw, “De DorpsHerberg”. Voor de jongsten t/m 3 jaar is er oppas tijdens de ochtenddiensten en voor kinderen van groep 1 t/m 7 van de basisschool is er kindernevendienst.
  Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met de secretaris. secretaris@vegnunspeet.nl


Om de DorpsHerberg te verduurzamen willen we zonnepanelen gaan plaatsen. Hiermee kunnen we ook de energiekosten voor de komende jaren fors omlaag brengen.

Voor niets gaat de zon op

Om dit financieel mogelijk te maken starten we de sponsoractie “Voor niets gaat de zon op’. Draag ook uw steentje bij en geef een bijdrage voor 1/4, 1/2 of een heel zonnepaneel. Meerdere zonnepanelen kan natuurlijk ook. Sponsors ontvangen hiervoor een certificaat.   

Helpt u/jij mee?

Sponsor een zonnepaneel op de DorpsHerberg::

 • een heel zonnepaneel à € 250,–
 • een half zonnepaneel à € 125,–
 • een kwart zonnepanel à € 62,50

Klik hier om sponsor te worden voor een zonnepaneel op de DorpsHerberg

U kunt uw bijdrage overmaken op rekeningnummer NL41RABO 0303 9073 98 t.n.v. VEG Nunspeet onder vermelding van ‘gift zonnepaneel’

Geplaatst op 22-05-2021