Voor niets gaat de zon op

 • Agenda

  jun
  4
  Begint om 09:45
  DorpsHerberg
  jun
  7
  Begint om 19:45
  DorpsHerberg
 • Laatste nieuws

  Zondag 11 juni is er weer een CNS-dienst. Een prachtige samenwerking tussen de CNS-scholen en de kerken.
  Ieder jaar organiseert Open Doors een Nacht van Gebed voor onze vervolgde broers en zussen. In Nunspeet wordt er gebeden in de het kerkgebouw van 'De Brug', Meester Drostweg 10 op vrijdagavond 9 juni van 20.00 uur tot 01.00 uur.
 • Laatste preek

  mei
  28
  Samenkomst / Eredienst Pinksteren

  Elke zondagmorgen is er een kerkdienst in ons gebouw, “De DorpsHerberg”. Voor de jongsten t/m 3 jaar is er oppas tijdens de ochtenddiensten en voor de kinderen van 4 tot 12 jaar is er kindernevendienst. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de secretaris. secretaris@vegnunspeet.nl


Om de DorpsHerberg te verduurzamen willen we zonnepanelen gaan plaatsen. Hiermee kunnen we ook de energiekosten voor de komende jaren fors omlaag brengen.

Voor niets gaat de zon op

Om dit financieel mogelijk te maken starten we de sponsoractie “Voor niets gaat de zon op’. Draag ook uw steentje bij en geef een bijdrage voor 1/4, 1/2 of een heel zonnepaneel. Meerdere zonnepanelen kan natuurlijk ook. Sponsors ontvangen hiervoor een certificaat.   

Helpt u/jij mee?

Sponsor een zonnepaneel op de DorpsHerberg::

 • een heel zonnepaneel à € 250,–
 • een half zonnepaneel à € 125,–
 • een kwart zonnepanel à € 62,50

Klik hier om sponsor te worden voor een zonnepaneel op de DorpsHerberg

U kunt uw bijdrage overmaken op rekeningnummer NL41RABO 0303 9073 98 t.n.v. VEG Nunspeet onder vermelding van ‘gift zonnepaneel’

Geplaatst op 22-05-2021